Foto's van 26 februari:

massage voor de dienst Gail aan de JDC-soep©®™ Jeeeej!!!
     
De mateloos populaire ezelin! Spelen met het doek! Het Licht voor Manouke

Schoon Genoeg!  Jeugddienst 29 januari

Ik heb er schoon genoeg van! Dat was het thema van de afgelopen theaterdienst! Schoon genoeg van de armoede, van de individualisering. Wij hebben er schoon genoeg van! Maar dan? Kun je er zelf wat aan doen? Je bent misschien een druppel op een gloeiende plaat, maar als jij begint volgen er misschien meer. En druppel voor druppel, samen kunnen we de gloeiende plaat koelen. Dit laten we ook aan het begin al zien door het uit te beelden. Er staan twee personen, de één heeft schoon genoeg van alles en praat over niks anders. De ander ook, maar zij is al zelf begonnen er iets aan te doen, al is het maar “hoi!” zeggen tegen de mensen die ze tegenkomt.

De dienst werd voorgegaan door een studentenpredikant, ds. Mevr. J. Nottelman, zij wist goed mee te gaan in onze gedachten én het verhaal dat we voor deze dienst hadden gekozen: De tempelreiniging. Jezus is het zat, hij heeft er ook schoon genoeg van en laat dat duidelijk merken aan de handelaars op het tempelplein.

Verder was het een erg muzikale dienst, met dank aan het koor “Horizon” o.l.v. Wibo Heijink. De liederen werden prachtig begeleid op de piano door meneer Willems.

Het was weer een mooie dienst met veel symboliek erin. De volgende Jeugddienst  is op 26 februari om 18.30u in de Hoeksteen.

Wij, als JDC, gaan weer ons best doen voor een mooie dienst en we hopen dat daar volgende keer iets meer mensen op af zullen komen.